15/5/11

Και κάτι άλλο

 Όπως πολύ σοφά τόνισε σήμερα η Sally, μετά από ένα ποτήρι κρασί ή ένα μπουκάλι μπύρα, το ταβάνι αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον..! Πιείτε και κάντε ταβανοσκόπηση, μετράει.

5 σχόλια:

 1. ΜΕΤΑ απο ενα χικ,,,μπουκαλι ουισκι να χικ να δεις ενδιαφερον,μιλαμε κ γαμω τα ενδιαφεροντα εχει,μεχρι και ταινια βλεπεις:)ελα ντακσι σοβαρευομαι λιγο,,,το ποτηρι το κρασι,εχει μια χαρα ενδιαφερον οταν το μοιραζεσαι και οταν κοιτας καμιαν θαλασσα η κανα βουνο με δεντρα,μην ακουω "χαζομαρες"(μαλακιουλες ηθελα να γραψω:)για ταβανια:)πιειται για να ευχαριστηθηται ενα δυο τρια ποτηρακια κρασι,και για να μοιραστητε,πονο η ΧΑΡΑ με ατομα σας,αυτα ειχα γω να π(ι)ω:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕΤΑ απο ενα χικ,,,μπουκαλι ουισκι να χικ να δεις ενδιαφερον,μιλαμε κ γαμω τα ενδιαφεροντα εχει,μεχρι και ταινια βλεπεις:)ελα ντακσι σοβαρευομαι λιγο,,,το ποτηρι το κρασι,εχει μια χαρα ενδιαφερον οταν το μοιραζεσαι και οταν κοιτας καμιαν θαλασσα η κανα βουνο με δεντρα,μην ακουω "χαζομαρες"(μαλακιουλες ηθελα να γραψω:)για ταβανια:)πιειται για να ευχαριστηθηται ενα δυο τρια ποτηρακια κρασι,και για να μοιραστητε,πονο η ΧΑΡΑ με ατομα σας,αυτα ειχα γω να π(ι)ω:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πολύ καλή παρατήρηση και αυτή! όταν όμως μένεις σε βουνό και δεν έχεις παρέα η ταβανοσκόπηση επιβάλλεται :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μονο το ταβανι.....
  ''αχ πεφτει ενα χνουδι''
  εγω μιλαω ε τα χνουδια οταν ειμα ντιρλα....
  χαχαχαχχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. χεχε καλή είσαι κι εσύ! κι εγώ μιλώ με ο,τιδήποτε ΔΕΝ μπορεί να μου απαντήσει :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή